luister live naar kinderradioFM

WELKOM BIJ CHIMPIE CHAMP AALSMEER

chimpie champ Sinterklaas

 

Chimpie Champ krijgt er half december 2 nieuwe vrienden bij! De ''oude'' GlowGolf  is gesloopt en daar komt een nieuwe GlowGolf met een nieuw thema én er komt een JUMP XL locatie dat is een  grote trampoline arena met 39 trampolines.
Chimpie Champ, GlowGolf en Jump XL zorgen samen voor LOL in Aalsmeer!

Rond 8 of 9 december gaat Chimpie Champ gebruik maken van de nieuwe entree die momenteel gebouwd wordt iets verderop in het pand. Aan het speelplezier en de FUN bij chimpie wordt niets veranderd. Voor de kids blijft het de herkenbare en superleuke speeljungle.


2de Kerstdag familie brunch in de Jungle; zie NIEUWS!

Chimpie Champ is helemaal vernieuwd! We hebben nieuw meubilair, ''hangende'' jungle decoraties en speciaal voor onze kleinste gasten
een heel nieuw speelgedeelte met een blokkenbak! Kom je spelen?

samen

Overdekte speeljungle voor actieve kinderen van 1 tot en met 12 jaar. 

Voor de jongste kinderen (vanaf kruipleeftijd) staan de vele speelelementen, zoals glijbaantjes, soft play dieren, een blokken bak  en een mini constructie  op een grote mat. Zo kunnen ze al spelend de grote speelwereld veilig verkennen. Maandag- dinsdag en donderdagochtend peuterochtend. Ben je al "groot" dan kan je je uitleven in de mega grote speelconstructie met buizen, etages, glijbanen en een klimbrug. Springen op de trampolines of het springkussen, dansen in de disco, hangen in de elastieken van de Power tower, en de 5 meter hoge berg beklimmen..kortom genoeg te doen!
Voor de ouders/begeleiders
Chimpie Champ biedt comfortabele zitgelegenheid bij de spelende kinderen, volop 'leesvoer' en gratis WIFI. Chimpies Corner biedt een keur aan lekkernijen voor groot en klein. Van een vers kopje koffie met iets 'erbij' tot vers afgebakken broodjes. De frietjes, poffertjes en snacks met kannen limonade ontbreken natuurlijk niet. Ook schenken wij soft-drinks, wijn, bier en serveren wij borrel ''frituurhoeraatjes'.

PEUTEROCHTENDEN; OPEN vanaf 09.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag; dan  is de entree van begeleiders voor 12.00 uur GRATIS. U krijgt voor uw kinderen een gratis JUNGLE BONUS kaart. Peuterochtenden nvt tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

ACTIVITEITEN tijdens de maand november weer volop aandacht voor knutsels voor Sint Maarten en natuurlijk SINTERKLAAS! zie activiteiten

KERSTBRUNCH; zaterdag 2de kerstdag familiebrunch van 11.00-14.00 uur zie NIEUWS!

JUNGLE BONUSKAART;
Voor IEDERE  BETAALDE KINDERENTREE  (peuters en ook grote kinderen, tot en met 12 jaar) krijgt u één stempel. Na 6 stempels heeft u bij de 7de entree stempel één kinderentree gespaard. Deze kaart is niet kindgebonden dus hoe meer kinderen u heeft, of meeneemt, hoe sneller u een volle Jungle Bonuskaart heeft. 

KORTINGSBONNEN EN ACTIES; Like ons op de Chimpie Champ Aalsmeer facebookpagina en zie daar de laatste aanbiedingen en acties. 

JARIG? Vier dan je feestje en in een eigen gethematiseerde partykamer, incl. limo, snacks, begeleiding en een cadeau!! Voor informatie zie ''FEESTJES''.

HYGIENE, Wij wassen minimaal eenmaal per 2 weken alle ballen en bakken, dmv van onze ballenwasmachine. Iedere dag is er controle in de speelconstructie en eenmaal in de week wordt deze uitgesopt. De vloer wordt iedere dag geschrobt met een schrobmachine en de toiletten worden door de dag heen om de 3 uur (bij drukte vaker) gecontroleerd. Foto's van de ballenwas staan op onze facebook pagina!

KLIK HIER VOOR DE OPENINGSTIJDEN, en KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Oosteinderweg 247c 1432 AT AALSMEER 0297-361223 E-MAIL Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Kinderen spelen onder toezicht van de ouders/eigen eten en drinken is niet toegestaan/ huisdieren niet toegestaan/plezier maken is ''verplicht''!

 
Nieuws Aalsmeer

KERSTBRUNCH 2de Kerstdag, zaterdag 26 december 2015

Lees meer...