+31 (0)297 36 1223

Algemeen

Nee, bij Chimpie Champ hoeven begeleiders geen entree te betalen.
Eigen eten en drinken meebrengen is niet toegestaan.
Wij wassen minimaal eenmaal per 2 weken alle ballen en bakken, dmv van onze ballenwasmachine. Iedere dag is er controle in de speelconstructie en eenmaal in de week wordt deze uitgesopt. De vloer wordt iedere dag geschrobt met een schrobmachine en de toiletten worden door de dag heen om de 3 uur (bij drukte vaker) gecontroleerd.
Wij serveren verschillende glutenvrije producten, waaronder frietjes, snacks en diverse salades. Twijfelt u over de mogelijkheden? neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Reserveren

Bel of gebruik ons contact / reserveringsformulier. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact op om alle mogelijkheden door te spreken en het feestje/arrangement in te plannen.

GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf is leuk voor alle leeftijden, behalve voor de allerkleinsten. Voor kinderen onder de vier jaar is de motoriek nog niet voldoende ontwikkeld, om goed te kunnen minigolfen. Kinderen tot vier jaar, mogen wel gratis mee de baan op.
Een rondje GlowGolf duurt ongeveer een uur. De speelduur hangt af van de omvang van je groep en de snelheid waarmee je speelt: meer rust geeft betere resultaten en meer speelplezier!

JumpXL Aalsmeer

De advies leeftijd voor Free Jump is 6 jaar. Maar jumpen op de zachte en stevige Jump XL trampolines kan vanaf elke leeftijd, de intensiteit van het jumpen hangt af van iemands leeftijd en conditie. De allerkleinsten (vanaf 1 jaar) vinden het al leuk om te rollen en kruipen op de zachte trampolinevelden en voor de oudsten kunnen er speciale seniorenlessen op de trampolines gegeven worden.
Er is geen maximale leeftijd, zolang iemand een goede conditie heeft en geen lichamelijke ongemakken die het jumpen hinderen is hij/ zij van harte welkom.
Jumpen is geschikt voor iedereen, er zijn geen speciale kwaliteiten voor nodig. Tijdens de 'free jumping' openingstijden zijn de jump arena's open voor iedereen, ongeacht het niveau. Voor geoefende jumpers, bijvoorbeeld turners of free runners, is het wellicht slimmer of hun oefeningen te doen tijdens rustige tijden of in de lessen.
Het is verstandig om minstens 15 minuten voordat je je jump-sessie begint aanwezig te zijn. Voordat je kunt gaan jumpen krijgt je eerst nog uitleg en veiligheidsinstructies.