+31 (0)297 36 1223

Check out the websites of our partners!

Lol Aalsmeer 3 leuke activiteiten onder 1 dak

LoL Aalsmeer

3 leuke activiteiten onder 1 dak; Dat is Aalsmeer.lol. Je kunt er naar Chimpie Champ de overdekte binnenspeeltuin voor apen van 1 tot 12 jaar, een rondje GlowGolf spelen in een spannend "mijn-thema" en als laatste : je kunt er Jumpen bij Jump XL Aalsmeer; trampoline-springen!!!!!!!.......... En niet te vergeten bezoek onze spectaculaire "Cave" waar je ontspannend kunt genieten van een drankje en een hapje!!!!!!

Go to the site
Logo JumpXL Aalsmeer

JumpXL Aalsmeer

Jump XL Aalsmeer is de buurman van Chimpie Champ. Hou je van "jumpen" op een trampoline dan is dit het uitje bij uitstek. Natuurlijk kun je het spelen bij Chimpie ook combineren met jumpen op en trampoline.

Go to the site
GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf is de buurman van Chimpie Champ Aalsmeer. 15 holes Glow in the Dark GlowGolf “in het hart van de aarde’’. De handbeschilderde wanden, de obstakels op de banen, de golfballen en sticks lichten op bij het Black light. Dit maakt het oer-Hollandse spelletje tot een bijzondere ervaring. Geschikt voor iedereen vanaf ca. 4 jaar. Natuurlijk kun je het ook combineren met spelen bij Chimpie Champ.

Go to the site